Untitled-1189.jpg

Alt i malerarbejde i Horsens og omegn

Hos Egebjerg Malerfirma har vi i mere end 10 år udført malerarbejde for alle slags kunder – private, virksomheder, institutioner og mange flere. Ingen kunde eller opgave er for stor eller lille til os, og du kan være sikker på, at vi har kompetencerne til at nå i mål med et flot og tilfredsstillende resultat. 

Egebjerg Malerfirma står altid klar til at hjælpe dig, så dit hjem eller din arbejdsplads ikke går i ét med tapetet.

Vi kører ud til opgaver i Horsens, Hedensted, Odder, Skanderborg, Århus og Vejle.

Vi sørger for, at alt spiller 100 %, når vi forlader en opgave, og sørger for, at der ikke er en finger at sætte på hverken håndværket eller finishen af vores arbejde. Uanset opgavens omfang benytter vi altid materialer i højeste kvalitet, som du kan være tryg ved at have på dine vægge eller lofter.

Står du med en konkret maleropgave, som du søger hjælp til af et professionelt og pålideligt malerfirma? Du kan læse mere om vores ydelser her på siden eller kontakte os direkte, hvis vi skal rådgive dig til den bedste løsning.

Vælg dit malerfirma med ro i maven

Det kan skabe bekymringer at skulle vælge et maler- eller håndværkerfirma, som man med tryghed kan lukke ind i sit hjem. Sådan skal det ikke være! Hos Egebjerg Malerfirma vil vi fra start skabe den bedste dialog med dig som kunde, så du føler dig tryg med samarbejdet fra første dag.

Vi går ind for en direkte og transparent kommunikation, og vi hjælper altid gerne med at finde den rigtige farve eller de bedste materialer til netop dine vægge. Afgørelsen er i sidste ende altid din, men et godt råd eller to er altid inkluderet i vores priser.

Vi er en del Danske Malermestre 

Som medlem af Danske Malermestre er vi forpligtet til Malernes Garantiordning, der sørger for, at du som kunde får et godt stykke arbejde – hver gang. Vi anvender udelukkende produkter og materialer, der er godkendte efter dansk lovgivning og giver garanti for et godt resultat.

Læs mere om os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble