Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Væv, filt og tapet

Væv, filt og tapet

De fleste, der har stiftet bekendtskab med opsætning af væv, filt eller tapet, ved, at det kræver en vis erfaring og håndelag at håndtere. 

Det kan derfor sjældent betale sig selv at stå for arbejdet med opsætning af væv, filt eller tapet, og din tid vil ofte være bedre brugt andetsteds. Samtidig kan du med hjælp fra et professionelt malerfirma være sikker på, at resultatet står snorlige og lever op til dine forventninger.

Forny omgivelserne med væv, filt og tapet 

Står du midt i en renovering, eller ønsker du blot at modernisere og forny enten dit private hjem eller arbejdspladsen? Med væv, filt og tapet kan du inden for et relativt lavt budget og kort tid hurtigt få genopfrisket væggene, så de matcher netop din stil og tidens trends. 

Hos Egebjerg Malerfirma har vi netop den ekspertise og erfaring, som det kræver at arbejde med væv, filt og tapet, og vi kommer gerne og hjælper dig med dit hjem eller arbejdsplads.

Få hjælp til opsætning af væv, filt og tapet

Med de rigtige værktøjer og en sans for detaljen kan vi sikre, at opsætningen udføres hurtigt og professionelt, og med et slutresultat, der altid er fejlfrit ned til sidste finish.

Har du spørgsmål til opsætning af væv, filt og tapet, eller er du interesseret i at høre mere om vores ydelser inden for dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble