Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Untitled-118.jpg

Maling af træværk

Flere vælger i dag træ som gennemgående materiale i boligen – både udvendigt og indvendigt. Og med god grund. Træmaterialer er nemlig både godt for klimaet og har en lang levetid – hvis det behandles korrekt. 

Med maling af træværk kan du beskytte træet og forlænge dets levetid. Samtidig kan du give træet lige præcis det udtryk, som du drømmer om. Hos Egebjerg Malerfirma har vi stor erfaring med maling af træværk, og vi kender til alle de faktorer, som man skal være opmærksom på ved netop denne proces. 

Beskyt træets natur med korrekt træbeskyttelse

Vi kan hjælpe med at genopfriske dit træværk, både indvendigt og udvendigt, så det står snorlige nu og mange år frem. Vi anvender altid den type maling og træbeskyttelse, som er bedst og flottest for træet.

Med en sans for detaljen og den samlede helhed sørger vi for, at malerarbejdet passer til husets udtryk og holder træværket sundt og stærkt mange år endnu.

Professionel maling af træværk i det meste af jyllynd og fyn

Det er ikke ligegyldigt, hvornår og hvordan man maler sit træværk. Derfor kan det altid betale sig at rådføre sig med professionelle, inden man selv kaster sig ud i det projektet.

Hos Egebjerg Malerfirma står vi gerne for malingen af dit træværk, hvor vi i dialog med dig sørger for, at slutresultatet bliver lige, som du drømmer om. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble