Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Untitled-118.jpg

Spartling

Spartling af vægge og lofter er en tidskrævende proces, der kræver både det rigtige udstyr samt tidligere erfaring. Det vil derfor ofte kunne betale sig at få arbejdet udført af et professionelt malerfirma – både ift. tid sparet og det endelige slutresultat.

Hos Egebjerg Malerfirma udfører vi spartlearbejde for både private og erhvervskunder, og uanset omfanget er vores procedure altid effektiv og med en sans for detaljen. Vi har erfaring med alle typer spartel og vægbeklædning og har altid fingeren på pulsen ift. trends og tendenser.

Professionel hjælp til spartling af vægge og lofter

Vi kommer gerne ud og står for spartlingen af dine vægge og lofter, uanset om der er tale om din private bolig eller virksomhed. Vi medbringer altid alt det nødvendige udstyr og efterlader naturligvis stedet, som det var, da vi kom. 

Vi udfører både fuldspartling og reparation af vægge og lofter og sørger også gerne for efterarbejdet, hvis du eksempelvis skal have malet eller opsat filt, væv eller tapet.

Tag fat i os, hvis du vil vide mere om spartling

Har du spørgsmål til spartling, herunder fx valg af spartel, fuldspartling vs. filt eller noget tredje? Vi er altid klar på at hjælpe dig godt på vej, så du ender med det bedste resultat.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble