Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Untitled-118.jpg

Specialopgaver

Står du med en specialopgave, der kræver ekstra ekspertise og erfaring fra et malerfirma, kan vi hos Egebjerg Malerfirma hjælpe. Vi har mere end 10 års erfaring inden for malerfaget, og vi har flere gange hjulpet vores kunder med unikke specialopgaver, hvor en sans for detaljen og det gode håndværk er ekstra afgørende for et godt resultat.

Det kan være, at det drejer sig om restaurering af en gammel, fredet eller bevaringsværdig bygning? Eller måske står du med et ekstraordinært malerprojekt, der ikke findes på listen over de mere traditionelle malerydelser? 

Specialopgaver inden for maling – vi er altid klar 

Uanset opgaven og omfanget er vi hos Egebjerg Malerfirma altid klar på en udfordring – stor som lille – og vi tager også gerne din specialopgave ind.

Vores samarbejde starter altid med en uforpligtende dialog, og her kan vi sammen tale om opgaven og eventuelt komme med inputs til gode råd og løsninger. Som jeres samarbejdspartner kan I være sikre på, at vi står inde for vores arbejde og valg af materialer, så I ender ud med et tilfredsstillende og kvalitetssikkert resultat.

Et unikt projekt kræver de rigtige hænder og hoveder

Med en sans for detaljen og mangeårig erfaring inden for malerfaget kan vi hos Egebjerg Malerfirma hjælpe dig med en maleropgave af særlig karakter. Vi har kompetencerne til at løse opgaven, men kan også udfordre dig på valg af materialer, teknikker osv. 

Vil du gerne høre mere om muligheden for at få hjælp af et professionelt og dygtigt malerfirma, så kontakt os her på siden. Vi glæder os til at høre om projektet og sammen finde den bedste løsning.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble