Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Untitled-118.jpg

Indvendigt malerarbejde

Står du med et malerprojekt på hånden, som du ønsker hjælp til af professionelle malere? Hos Egebjerg Malerfirma er vi eksperter i maling og har mere end 10 års erfaring med både udvendigt og indvendigt malerarbejde. 

Vi er passionerede omkring farver, materialer og stilarter, og vi er altid opdaterede på tidens trends og tendenser inden for maling. Har du brug for vejledning til at vælge den rigtige farve eller nuance, kan du derfor altid forhøre dig hos os først, så vil vi hjælpe dig i den rigtige retning.

Sæt kulør på dine vægge, lofter eller gulve

Maling kan friske selv den kedeligste væg op, og med de rigtige farver og nuancer kan du skabe lige præcis den ønskede stemning i et hvilket som helst rum. Mulighederne er mange, men uanset farven på malingen, er vores malerarbejde altid kompromisløst og med en sans for detaljen. 

Vi går op i de små ting – også dialogen med dig som kunde, så du føler dig tryg ved at efterlade dit hjem i vores hænder. Samtidig sørger vi altid for at overholde vores aftaler og efterlade stedet rent og pænt, så der ikke er en finger at sætte på noget.

Maling er ikke bare maling – få den rette vejledning

Maling er ikke bare maling – og som malere kender vi til alle de gode tips og tricks, som kan gøre malerarbejdet flottere og lettere. Vi vil derfor altid gerne hjælpe vores kunder med at vælge den rigtige farve og den rigtige maling fra start.

Tag fat i os, hvis vi også skal rådgive dig og udføre et stykke malerarbejde, hvor du er garanteret ingen grimme løbere eller uskarpe kanter.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble