Bemærk: Vi er fuldt booket med udvendigt malerarbejde i 2023 – vi har fortsat plads til indvendigt malerarbejde.

Untitled-118.jpg

Udvendigt malerarbejde

Trænger facaden til en kærlig hånd, eller har du brug for, at der skal ske noget helt nyt? Maling er et vidundermiddel, som kan genopfriske selv den mest kedelige, grå facade, og som ofte kan gøres relativt billigt og hurtigt. 

Hos Egebjerg Malerfirma er vi klar til at hjælpe med udvendigt malerarbejde – uanset om du ringer som privat- eller erhvervskunde. Vi har udstyret og kompetencerne til at udføre store som små udvendige maleropgaver, og du kan være sikker på, at vi leverer til tiden og inden for de aftalte rammer. 

Lad professionelle stå for det udvendige malerarbejde

Der stilles en del krav til udvendigt malerarbejde, da det især her er vigtigt, at man kender til materialer og typer maling. Maling er nemlig ikke bare maling, og det er vigtigt, at man benytter den helt rigtige facademaling til det udendørs projekt. 

Samtidig er det en god idé at tage højde for husets stil, arkitektur og byggeteknik, da malingen gerne skal give det ønskede indtryk til sidst. Har du brug for hjælp eller rådgivning til valg af materialer og farver, er du altid velkommen til at kontakte os.

Teknik og materialer er afgørende for et godt resultat

Ved udvendigt malerarbejde kan det aldrig betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest. Facaden, der dagligt er udsat for vind og vejr, kræver nemlig den helt rigtige type maling af højeste kvalitet. 

Udvendigt malerarbejde kan dog – hvis udført korrekt – være en investering i din bolig, da det både kan forlænge bygningens levetid og samtidig øge boligens værdi ved et eventuelt salg. Skal vi hjælpe dig videre i processen? Kontakt os, så giver vi gerne et uforpligtende, gratis tilbud på dit projekt.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble