Untitled-1189.jpg

Malerarbejde til private i Horsens og omegn

Hos Egebjerg Malerfirma kører vi ud til private i hele Horsens og omegn og udfører en bred palette af maleropgaver, herunder opsætning af væv, filt og tapet, spartling, indvendig maling og udvendig maling.

Som kunde hos os er du sikret et ordentligt stykke håndværk – lige fra første penselstrøg til den sidste finish.

Vi er eksperter inden for malerarbejde, herunder valg af materialer, farver, nuancer og meget mere. Vi har fingeren på pulsen, så vi kan også hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning vha. fx maling eller tapet. 

Malerarbejde med sans for detaljen og respekt for dit hjem

Som dit malerfirma kan du regne med, at vi overholder vores aftaler, herunder tidsplan, budgetter og rammerne for opgaven. Vi efterlader desuden altid din bolig, som den var, da vi kom, så du skal ikke være bekymret for at overlade dit hjem til os.

Vi forstår, at det er en tillidssag at lade andre arbejde på hjemmet. Derfor ønsker vi altid at skabe en god og transparent proces, hvor du som kunde ikke er i tvivl om rammerne for vores arbejde. Af samme grund kan du være sikker på, at vi altid anvender de bedste materialer og sikrer os, at alt spiller, når vi afslutter en opgave.

Kontakt os for at høre mere

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe med at friske din bolig op? Du kan læse meget mere om vores ydelser og kompetencer her på siden, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Så kan vi sammen tale om, hvordan vi klæder din bolig bedst muligt på – hvad end det er i tapet, maling, spartel eller noget fjerde. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når du skal have udført malerarbejde hjemme hos dig.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble