Untitled-11812.jpg

Malerarbejde til erhverv i Horsens og omegn

Hos Egebjerg Malerfirma hjælper vi dagligt virksomheder og andre erhvervskunder med maleropgaver – fra stort til småt, fra farverigt til gråt. Vi har eksisteret siden 2010 og har derfor bred erfaring med alle typer maleropgaver og kunder.

Står din virksomhed med en maleropgave på hånden? Måske er der tale om et enkeltstående projekt eller et længerevarende samarbejde? Uanset omfanget kan vi også hjælpe jer med jeres næste malerprojekt. 

Vi er eksperter i opsætning af væv, filt og tapet, spartling samt indvendigt malerarbejde og udvendigt malerarbejde. Vi hjælper også gerne med maling af træværk og specialopgaver, som kræver ekstra ekspertise og håndelag fra professionelle malere. 

Enkeltstående malerprojekt eller fast samarbejde? 

Som erfarent og kompetent malerfirma samarbejder vi med flere virksomheder i Horsens og omegn – enten i forbindelse med enkeltstående projekter eller som fast samarbejdspartner. 

Vi står inde for alle de opgaver, vi udfører, og det er jeres garanti for et veludført stykke håndværk, som både I og jeres kunder er tilfredse med. 

Vi er medlem af Malernes Garantifond – garantien for godt håndværk og sikkerhed ved fejl og mangler.

Kontakt os for at høre mere

Som medlem af Danske Malermestre og Malernes Garantifond har vi et ansvar – både overfor vores kunder, men også overfor branchen og klimaet. Vi går derfor aldrig på kompromis med vores arbejde og valg af materialer.

Som virksomhedsejer, bygherre eller anden beslutningstager kan du således være sikker på, at malerarbejdet er udført efter dansk lovgivning og med en stor, sort streg under kvalitet og godt håndværk.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os her på siden eller giv os et kald, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på projektet.

Kontakt os her

Action: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble